The Bodyshop - till ansiktet

 
På bilden ovan ser ni mina favoritprodukter till ansiktet, alla tre är från The Bodyshop. Kan speciellt tipsa om dessa nu under vintern då luften är torr och man behöver lite extra fukt. Tänkte lite kortfattat berätta om produkterna var och en för sig.
 
Vitamin C - facial cleansing polish. Detta är en skrubb till ansiktet som har supersmå korn i sig och det tycker jag är så himla bra för har haft skrubbar där korna är lite för stora så det nästan river i ansiktet. Denna skrubb rengör på djupet och man får verkligen en ren och fräsch känsla i ansiktet när man använt denna. Jag försöker att skrubba ansiktet minst en gång i veckan och jag känner mig alltid superfräsch när jag använt denna. Jag köpte denna på The Bodyshop för 245kr.
 
Vitamin E - sink-in moisture mask. Det här är en fuktmask som man antingen kan ha på ett tag och sedan tvätta bort eller sova med och jag föredrar att sova med den för ett bättre resultat. Jag har ganska torr hy och speciellt nu på vintern och min näsa drabbas mest, den är både torr och fet så den är nästan omöjlig att sminka, haha. Men sover jag med den här masken och sedan tvättar ansiktet som vanligt morgonen därpå är ansiktet sådär skönt återfuktat och näsan är alltid lite bättre då. Så denna rekommenderas verkligen om ni också är såna som blir torra i ansiktet. Köpte den på The Bodyshop för 195kr.
 
Facial Brush. Det här är som ni förmodligen förstår en liten borste till ansiktet som man kan använda tillsammans med sin ansiktstvål eller skrubb, jag använder den när jag skrubbar ansiktet. Tar på skrubben i ansiktet och går sedan på med denna i hela ansiktet i små cirkelrörelser för att verkligen få in skrubben och för att få bort alla döda hudceller och jag tycker verkligen att det blir skillnad när man skrubbar ansiktet och använder denna till hjälp. Och denna köpte jag på The Bodyshop för 60kr. 
 
Hoppas ni gillade detta inlägg och fick lite tips på nya produkter, har ni testat något av dessa själv? Kommentera gärna vad ni tycker om dom isåfall! Ha nu en fortsatt fin kväll, hörs. Hugs & Kisses.

Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Har inte provat någon av dem men skulle behöva en lite tjockare ansiktskräm då min hud blir ganska torr nu när det är vinter :)

2016-02-21 @ 07:33:05
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0