Nyopererad

Hej på er!
Nu sitter jag här hemma i soffan och ser ut och känner mig lite som en flodhäst haha. Anledning? Nyopererad!!
Igår var jag på sjukhuset och blev äntligen opererad. För er som inte vet vad jag snackar om nu så kan jag dra det lite snabbt.
 När jag föddes och började få tänder och allt de där så såg man att jag hade 8 tänder som inte tänkte dyka upp :) Jag är alltså 8 tänder kort i munnen och har därför gått med tandställning på olika sätt sen trean ungefär. Har haft otroligt mycket gluggar i munnen och den största var mellan framtänderna, har dragit ihop framtänderna och sen dragit dom andra tänder efter och hållt allt på plats med hjälp av räls då. Men de tänderna närmast framtänderna har varit mjölktänder för att jag har inte fått några nya bakom så därför har de suttit kvar, så det jag gjorde igår var att dra ut mjölktänderna och istället satt in titanskruvar där det så småningom ska på konstgjorda tänder. Så nu har jag inga tänder alls bredvid framtänderna och jag är supersvullen, ska äta flytande mat i 14 dagar ungefär, har en massa stygn i munnen och har två skruvar inborrade i mitt tandben som jag konstant blöder ifrån.. Inte superhärligt vill jag lova men jag är äntligen på sluttampen av det här eländet haha, tio veckor ska de läka och sen ska jag på återbesök och efter det ska mina konstgjorda tänder göras och sen ska de på plats och då ryker även rälsen som jag har där uppe (tog bort rälsen nere för några månader sen).
 
Kortfattat? jo tjena. Menmen för er som orkar läsa och är lite nyfikna så är det bara varsågod. Så tog dagen ledigt och det blir nog samma iallafall imorn och så får jag se hur jag känner mig och ser ut på fredag. Så tänkte faktiskt passa på att slänga upp några inlägg nu då jag ÄNTLIGEN har tid för det! hoppas ni är taggade. pussheeej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0