Jahapp

Hallojsan!
Haha, jag blir så trött mig på själv när jag ser att det typ redan gått en månad sen jag bloggade.... Men alltså när jag började blogga igen hade jag jullov och nu är skolan igång igen i full fart så är så fruktansvärt sliten när jag kommer hem och på helgerna. Jag har ju bara enstaka månader kvar i skolan och sen är det rätt ut i vuxenlivet så det är rätt mycket nu faktiskt.
 Har bokat delprovet (det sista man gör i skolan när man går frisör och de sista som ska göras innan man får börja räkna timmar på jobbet), bokat resa till NEW YORK!!! (kan berätta mer om det i ett annat inlägg), beställt hem massa kläder, bl.a. en studentklänning som är tvärtemot vad jag egentligen ville ha men är kär i den, fått tid för operation som blir den 7 februari (tänderna som ska fixas), vart hos tandläkaren och på sjukhuset och på massage, bara vart i skolan och haft praktik - ungefär det jag gjort nu under tiden ni inte hört av mig.
 Ni kan få se vad jag köpt och sådär imorn tror jag, måste fixa bilder och så först. 
Och idag vaknade jag vid tio och gick upp och åt frulle, sen började jag städa mitt rum och fastnade självklart när jag städade upp på sminkbordet och satte mig och sminkade mig istället, menmen. Ska snart hoppa in i duschen, städa färdigt och sen har jag religion, gymnasiearbete, entreprenörskap osv. att roa mig med :))) 
 
Jag lever iallafall och ska försöka att uppdatera lite mer, men nu vet ni hur läget är. Hoppas allt är bra med er också!! puss å kraam.

BEYBEYBEAUTY

I julklapp fick jag dom fiiiiinaste borstarna och det var inte mindre än Helen Torsgårdens egna ögonborstar. Har hunnit testa alla utom eyeliner borsten då jag personligen tycker det är svårt att göra eyeliner med såna penslar men övning ger färdighet som det heter så ska absolut börja öva med den! 
 Älskar att man vet att det är Helen själv som valt ut sina borstar så noga och verkligen lagt ner hela sin själ i dom så dom är både sååå fina och så bra. Sen att man är ett litet fan av henne och då följer hennes blogg, youtubekanal osv. så blir ju allt så mycket roligare och då vet jag ju också med säkerhet att det är hon som packat borstarna och skickat iväg dom, så roligt!!
Någon som testat borstarna mer än jag eller något annat från hennes webshop? Vad tycker ni isåfall? Och håll med om att dom är såååå fina!! Pussheeeej. 

Studentklänning

 
Ciao!
Just nu sitter jag, precis som jag gjort hur länge som helst känns det som och klickar mig runt på olika sidor för att hitta den perfekta studentklänningen.. För som de flesta vet så tar jag studenten till sommaren. Balklänningen har jag hängandes i garderoben så det största problemet är ju ur vägen, men kan ändå inte låta bli att ha lite smått panik över studentklänningen. Nu kanske ni tänker att hallååå det är ett halvår kvar?? JA, men alltså höstterminen gick så skrämmande fort och vårterminen är den som brukar gå fort så jag vågar inte vänta. 
 Tänker såhär kring klänningen.. Den ska inte vara tight, inte långärmad fast det är ju fint med långärmat hmm... och passar ju faktiskt bättre i tighta klänningar... Men hur som helst, den ska vara söt och somrig och gärna ha spets och/eller virkade detaljer och kanske volanger men den ska samtidigt vara väldigt enkel MEN den får inte vara tråkig. Jag vill inte ha en axelbandslös men heller ingen som går ända upp och ingen tshirt-modell.. 
Ja, ni hör ju.. Ovan ser ni några klänningar som jag tycker är fina men jag har ändå ingen favorit och har inte hittat någon som bara känns sådär rätt. Kan ju även tillägga att jag är inte en klänningmänniska så och jag vet om att jag inte är tvingad till att ha en studentklänning heller men ja menar det är ju faktiskt min första,sista och enda student så det vill jag ändå ha!
 
Vilken är eran favorit av klänningarna ovan och är det fler än jag som har det här enorma i-landsproblemet??? Och ni som läser och sitter där med massa bra förslag på sidor med fina klänningar, ja men lämna en kommentar vettja! Tack på förhand - pussheeeej.

RSS 2.0