Jahapp

Hallojsan!
Haha, jag blir så trött mig på själv när jag ser att det typ redan gått en månad sen jag bloggade.... Men alltså när jag började blogga igen hade jag jullov och nu är skolan igång igen i full fart så är så fruktansvärt sliten när jag kommer hem och på helgerna. Jag har ju bara enstaka månader kvar i skolan och sen är det rätt ut i vuxenlivet så det är rätt mycket nu faktiskt.
 Har bokat delprovet (det sista man gör i skolan när man går frisör och de sista som ska göras innan man får börja räkna timmar på jobbet), bokat resa till NEW YORK!!! (kan berätta mer om det i ett annat inlägg), beställt hem massa kläder, bl.a. en studentklänning som är tvärtemot vad jag egentligen ville ha men är kär i den, fått tid för operation som blir den 7 februari (tänderna som ska fixas), vart hos tandläkaren och på sjukhuset och på massage, bara vart i skolan och haft praktik - ungefär det jag gjort nu under tiden ni inte hört av mig.
 Ni kan få se vad jag köpt och sådär imorn tror jag, måste fixa bilder och så först. 
Och idag vaknade jag vid tio och gick upp och åt frulle, sen började jag städa mitt rum och fastnade självklart när jag städade upp på sminkbordet och satte mig och sminkade mig istället, menmen. Ska snart hoppa in i duschen, städa färdigt och sen har jag religion, gymnasiearbete, entreprenörskap osv. att roa mig med :))) 
 
Jag lever iallafall och ska försöka att uppdatera lite mer, men nu vet ni hur läget är. Hoppas allt är bra med er också!! puss å kraam.

RSS 2.0