GOTT NYTT ÅR

 
Hej, minns ni mig???
Vad hände med mig haha, försvann spårlöst i över ett halvår utan att säga ett ord. Man kan säga att jag tog en oväntad men välbehövlig och lite för lång paus. Men började tänka i oktober kanske.. att jag var så sugen på att blogga igen men sen har jag haft lite mycket att göra och har bara inte orkat men sen i december bestämde jag mig för att börja igen men att ta det när det är nytt år och det är ju nu så nu är jag tillbaka igen!!
 Hade tänkt att skriva ett inlägg igår men efter liite för mycket firande på nyårsafton så kan jag väl ärligt säga att jag inte var den piggaste igår. Tänkte inte skriva ett så jättelångt inlägg men hade iallafall en bra nyårsafton med massa fina vänner där man gick mellan olika fester och bara hade det skoj helt enkelt. Tänkte istället börja med ett nytt inlägg där ni ska få lite catch up på det jag gjort under min blogglösa tid.
 Just det, kan bara flika in med lite planer för mitt bloggande för detta år också innan jag avslutar. Ska så snart som möjlgt fixa designen på min blogg med ett nytt och fräscht utseende. Ska blogga så ofta jag kan och hinner men framför allt vill, tänker inte att det ska vara jobbigt att blogga utan jag gör detta så länge jag tycker att det är kul och det är sjukt underbart att bara skriva av sig. Ska kanske fixa några nya kategorier och även ta bort några. Ni får se helt enkelt hur det blir och hoppas verkligen att alla som hängt med förut kommer hänga med igen och att även nya personer kommer kika in. 
 
Hoppas ni hade en fin nyårsafton och att ni kommer få ett grymt 2017 och att ni stannar hos mig, hugs&kisses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0