Studentklänning

 
Ciao!
Just nu sitter jag, precis som jag gjort hur länge som helst känns det som och klickar mig runt på olika sidor för att hitta den perfekta studentklänningen.. För som de flesta vet så tar jag studenten till sommaren. Balklänningen har jag hängandes i garderoben så det största problemet är ju ur vägen, men kan ändå inte låta bli att ha lite smått panik över studentklänningen. Nu kanske ni tänker att hallååå det är ett halvår kvar?? JA, men alltså höstterminen gick så skrämmande fort och vårterminen är den som brukar gå fort så jag vågar inte vänta. 
 Tänker såhär kring klänningen.. Den ska inte vara tight, inte långärmad fast det är ju fint med långärmat hmm... och passar ju faktiskt bättre i tighta klänningar... Men hur som helst, den ska vara söt och somrig och gärna ha spets och/eller virkade detaljer och kanske volanger men den ska samtidigt vara väldigt enkel MEN den får inte vara tråkig. Jag vill inte ha en axelbandslös men heller ingen som går ända upp och ingen tshirt-modell.. 
Ja, ni hör ju.. Ovan ser ni några klänningar som jag tycker är fina men jag har ändå ingen favorit och har inte hittat någon som bara känns sådär rätt. Kan ju även tillägga att jag är inte en klänningmänniska så och jag vet om att jag inte är tvingad till att ha en studentklänning heller men ja menar det är ju faktiskt min första,sista och enda student så det vill jag ändå ha!
 
Vilken är eran favorit av klänningarna ovan och är det fler än jag som har det här enorma i-landsproblemet??? Och ni som läser och sitter där med massa bra förslag på sidor med fina klänningar, ja men lämna en kommentar vettja! Tack på förhand - pussheeeej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0