Februaris Glossybox

 
Månadens glossybox såg ut såhär och tyckte verkligen att den var suupersöt och är verkligen jättenöjd med alla produkter som kom med i min box denna månad. Vad allt är kan ni läsa nedanför! (Är mest taggad på ögonbrynsgelet för mitt från benefit är så gott som slut!!) 
 
1.Respons Body Mythic Oil Lotion.
Respons lanserar en helt ny spännande serie med kroppsvård. Dena silkeslena kroppslotion innehåller jungfruolivolja, känd för sina vårdande egenskaper. Huden blir genast återfuktad och fylld med naturlig näring!
 
2.Oral-B 3D White Luxe Perfection Toothpaste. 
Få ett strålande leende! Fluortandkrämen 3D White Luxe Perfection har Oral-B:s mest avancerade whitening-teknologi någonsin. Upplösningsbara micro-beads och kiseloxid löser upp missfärgningar och skyddar proaktivt.
 
3.Elizabeth Mott Queen of the Fill.
Ge dina bryn en definerad look med ögonbrynsgelen från Elizabeth Mott. Applicera med hjälp av borsten längs med brynen för att fylla i och forma för en naturlig look. Bygg långsamt upp mer färg med fler lager.
 
4.Benefit They're Real Tinted Lash Primer
They're Real Tinted Primer boostar fransarnas volym och kan både användas som primer under din vanliga mascara och separat för en naturlig fjäderlätt look. Formulan är vattenfast och vårdar fransarna med pro-vitamin B5.
 
5.Gliss BB Cream 11-in-1 Hair Beautifier + Bonus: Sensational Strength Serum
Vårdande BB-kräm som ger silkesmjukt hår med skimrande glans, frisskontroll och skydd mot kluvna toppar. Du får också testa Sensational Strengt Self-Warming Melting Serum som förstärker hårets struktur. 
 
hugs and kisses.

RSS 2.0